Terapi Resdung Afiat

Mac 21, 2017

Terapi Resdung Afiat 

watermark pun yang lama punya.

Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, ekin harap semuanya sihat walafiat.. Alhamdulilah baru berkesempatan update blog.. hari ini keadaan kesihatan ekin dah ok sikit.. ekin kena gastrik berserta dengan demam tu yang tak update blog dan jalan-jalan blog korang.. ni rasa kurang sikit tu ada lagi saki baki tu..

Punya la lama entri ni terperam dalam draf hihihihi. hari ini sempat nak share dengan korang semua... Terapi  Resdung ni ekin dapat hadiah daripada kak Izzeyda dah lama dia bagi baru sempat nak review. hahhaha..

Tahun 2016 lagi Terapi ada dengan ekin.. setiap kali rasa tak sedap hidung, pening kepala ke, mesti hidu terapi ni. hilang la rasa pening dan selsema ok la sikit..

Terapi tahan sehingga 3 tahun.. lepas ni boleh beli kirim dekat siapa-siapa yang pergi langkawi la..

Ok la itu saja yang ekin nak bagitaw... bye ekin out dulu nak pergi rehatkan diri dulu..

You Might Also Like

2 comments

  1. sapa yg ada resdung elok la cuba.. dh baik ke kak kin?

    BalasPadam

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME MAC 2017