Terapi Resdung Afiat

March 21, 2017

Terapi Resdung Afiat 

watermark pun yang lama punya.

Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, cik ash harap semuanya sihat walafiat.. Alhamdulilah baru berkesempatan update blog.. hari ini keadaan kesihatan cik ash dah ok sikit.. cik ash kena gastrik berserta dengan demam tu yang tak update blog dan jalan-jalan blog korang.. ni rasa kurang sikit tu ada lagi saki baki tu..

Punya la lama entri ni terperam dalam draf hihihihi. hari ini sempat nak share dengan korang semua... Terapi  Resdung ni cik ash dapat hadiah daripada kak Izzeyda dah lama dia bagi baru sempat nak review. hahhaha..

Tahun 2016 lagi Terapi ada dengan cik ash.. setiap kali rasa tak sedap hidung, pening kepala ke, mesti hidu terapi ni. hilang la rasa pening dan selsema ok la sikit..

Terapi tahan sehingga 3 tahun.. lepas ni boleh beli kirim dekat siapa-siapa yang pergi langkawi la..

Ok la itu saja yang cik ash nak bagitaw... bye cik ash out dulu nak pergi rehatkan diri dulu..

You Might Also Like

6 ulasan

  1. sapa yg ada resdung elok la cuba.. dh baik ke kak kin?

    ReplyDelete
  2. alamak, kak an pun ada resdung
    kena try jugak

    ReplyDelete
  3. kebetulan nyer ekin.
    baru tadi aida tgk benda ni. opismet punyer.
    dia dok hidu ke hulu ke hilir :) hi hi...
    aida ni ada resdung.
    memang tgh mencarik la sape yg nak ke langkawi ni.
    nak kirim...

    ReplyDelete
  4. tq for sharing.rabia mmg ada masalah resdung

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017