Dapat Voucher - Hasil Berkolaborasi bersama ZALORA

April 18, 2017

Dapat Voucher - Hasil Berkolaborasi bersama ZALORA


Assalamualaikum.. alhamdulilah rezeki blog ekin ni walaupun tak ada popular mana dapat gak di intai-intai oleh Zalora Malaysia untuk berkolaborasi hihihihihi.. kolaborasi pada mac aritu.. tulis artikel dapat la voucher zalora.. 

Berapa jumlah vocher ekin dapat itu biarlah rahsia hihihihi.. alhamdulilah sempat shopping di zalora guna voucher beli dua barang iaitu sandal dan kasut... hihihihi..jimat duit boleh guna untuk raya terus.. 

Kasut Shopping Dulu yang sebelum ni guna voucher zalora masih ok lagi boleh guna lagi ni beli yang lain pulak.. hahahha.. tak pe buat koleksi guna gilir pakai kan.. 

Hasil shopping ekin kali ini ialah kasut dan sandal dari brand zalora.. kualiti nampak biasa jer.. kalau yang sebelum ni ekin shopping brand velvet tu kualiti memang terbaik.. hihihihi

Sandal 

Ok la itu saja yang ekin nak kongsi dengan korang semua, harap dimurahkan rezeki lagi blog ekin ni untuk orang kolaborasi lagi.. so yang mana terlepas nak baca entri yang share aritu boleh la terjah entri Hush Puppies Kasut Dan Aksesori.

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Replies
    1. hihihihi tu la jimat dah.. baju raya jer tak beli lagi hahhaha

      Delete
  2. Tahniah! Best btul dpt kolaborasi dgn zalora

    ReplyDelete
  3. waaaaa tahniah terpilih untuk berkolaborasi dengan zalora!
    bukan mudah tu hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hihihihihi tu la rezeki kan

      Delete
  4. Alhamdulillah yana sekali je baru dapa dri zalora ni :)

    ReplyDelete
  5. aida pernah dpt email from zalora.
    tapi x dpt buat.
    sebab masa tu sgt busy!
    zalora pun da merajok dgn aida hu hu :(

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017