MAGGI Oat Mee Perisa Kari

April 13, 2017

MAGGI Oat Mee Perisa Kari

Maggi OatMee 

Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat la ya.. banyak hari tak buka blog disebabkan tak beberapa sihat sikit.. letih duk berulang ke tandas..hihihihi.. 

Hari ini  ekin nak kongsi review ekin cuba try Maggi OatMee Perisa Kari ni selalu duk tengok iklan dekat tv baru la beli.. Nak tumpu perhatian tulis entri kat blog tak dapat la bila duk asyik berulang ke tandas ni hihihihi.. hari nak ok sikit.. tu yang taip entri dekat blog.. 

Bekal Untuk Suami g keje..

Siapa kah sini pernah makan Maggi OatMee Perisa Kari ini kalau yang belum pernah makan lagi ekin syorkan cepat-cepat cuba taw.. Sebab Maggi OatMee sangat sedap tidak muak bila dimakan..merupakan maggi yang mempunyai oat bijian penuh dan gandum dengan digabungkan dengan perisa kari yang beraroma untuk menghasilkan maggi sangat lazat dimakan..Maggi yang Kenyal juga mempunyai minyak bawang beraroma dan sos istimewa taw..  Maggi ni ekin selalu buatkan untuk suami makan pergi keje.. hihihihihi.. suami ekin pun kata kenyang makan maggi ni.. sedap pun sedap tak muat mana.. 

So kepada yang ingin mendapatkan Maggi OatMee Perisa Kari ni boleh dapatkan di Lazada taw sebab di lazada sekarang sedang berlangsung jualan Nestlé Wellness Together-Gather on Lazada Malaysia tak pun klik sahaja gambar maggi dekat bawah ni boleh terus beli di lazada nanti hihihihi.. maggi yang dijual lazada ada buy 2 paket maggi OatMee ni akan dapat  1 x beg Oat Mee taw.. 

Maggi OatMee Lazada 

Ok la itu saja yang ekin nak kongsikan dengan korang semua, nak cuba maggi OatMee ni cepat-cepat beli lazada ya.. hihihihi.. senang tak yah cari dekat kedai dah.. sebab dekat kedai ekin duk beli harga RM6.90 memang mahal tapi sangat lazat.. hahahhaha.. 


You Might Also Like

16 ulasan

  1. apa aksud tidak muat bila dimakaan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha zaf.. makan boleh telan terus xde nak muak di makan ni.. makan dia mudah kenyang la gitu

      Delete
  2. Replies
    1. suami pun kata makan dia mudah kenyang...

      Delete
  3. tak pernah rasa lagi maggi oat ni...takut tak kena tekak je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin pun baru rasa boleh diterima tekak ni hihihihi sedap pun sedap

      Delete
  4. Sedap nampaknya tu. Kena beli lah lepas ni. Boleh jd stok sahur juga. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli ana.. memang sedap hihihihi stok sahur siap tu..

      Delete
  5. ada stok kt umah..blum try lg..sedap ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap la kak el.. kak el mesti lagi sedap tu

      Delete
  6. maggie ada keluarkan brand baru rupanya .. kena terjah kedai nak beli maggie oat ni

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017