Jana Pendapatan Online Bersama 8Share

April 14, 2017

Jana Pendapatan Online Bersama 8Share

Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat ya.. 

Jom kawan-kawan  mari kita jana pendapatan online bersama 8share . Nak menyertai 8share ini sangat la mudah! Anda hanya perlu sebarkan iklan-iklan 'Specials' melalui media sosial yang korang ada kepada keluarga dan rakan-rakan. 

Guna segala media sosial yang anda ada iaitu Facebook,Twitter,Instagram dan apa saja platform media sosial yang anda ada. 

Setiap 1 klik pada iklan yang kita share tu akan dapat RM0.20 dan akan dimasukkan ke dalam akaun 8share anda.  Teruja tak bila iklan yang kita share dapat jumlah duit hihihihi..  tapi anda kena rajin share la ya.. jangan malas taw. 

Duduk di hadapan komputer hari-hari dan layari internet boleh dapat pendapatan sampingan dengan 8 Share kan. Sesuai sangat kepada semua orang yang berminat nak jana pendapatan ni. 

Cara Untuk Menyertai :- 

Pergi ke 8share dan klik "Sign Up" ianya adalah percuma , untuk membuka akaun 8share anda. Anda akan diminta untuk mengaktifkan akaun anda. Kemudian satu link pengaktifan akan dihantar melalui emel yang anda daftar. Sila semak emel anda untuk atifkan akaun. Klik pada link pengaktifan yang diterima dan anda akan dihantar ke halaman utama dan anda boleh terus menggunakan akaun 8share. 


You Might Also Like

2 ulasan

  1. Menarik juga 8share ni sebenarnya! tapi untuk orang yang rajin la. Kalau malas memang apa pun tak dapat hehehe.

    ReplyDelete
  2. lama x buka akaun 8share aida :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017