Hello Mei 2017

May 02, 2017

 Hello Mei 2017


hello may

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua... dah masuk bulan Mei 2017 dah kita ini kan, lagi beberapa hari nak masuk bulan puasa.. sekejap masa berlalu.. hihihihihi.. alhamdulilah puasa ganti dah selesai ganti dah... 

Sepanjang bulan  April aritu aktiviti menulis agak kurang sangat bila ada sifat kemalasan dan keadaan diri tak beberapa sihat sangat...bila sakit kepala menyerang blog tak dapat nak update.. biasa la bila angin gastrik naik kepala ni la akibatnya... aktiviti blogwalking pun ekin kurang... Ekin harap puasa tahun diberikan kesihatan yang baik la..

 Dekat bawah ini adalah hasil penulisan ekin dekat blog sepanjang April 2017  hanya 25 entri yang di publishkan agak berkurang tu sebab ekin dah jarang sangat join giveaway hahahha, insyaAllah bulan mei akan pulun join Giveaway kawan-kawan blog ni.. support diorang hihihihi..

blog archive

Ok la itu saja yang ekin nak kongsi dengan korang semua pada pagi ini.. ekin mengundurkan diri dulu nak sambung buat keje rumah tak sudah buat hahahhaha.. biasa la surirumah kan ada jer keje nak buat.. 


You Might Also Like

4 ulasan

  1. akhir bulan ni puasa dah ekk, ekin.
    hmmm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah akhir bulan dah puasa sekejap jer rasa

      Delete
  2. Malas ekin still byk entri tau..sis JM? Bln 4 n 5 habuk pun x de adeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis JM sibuk keje.. ekin xde keje setakat buat keje rumah x habis sokmo hahahha

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017