Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom

May 23, 2017

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom

Giveaway By Cik Za

Assalamualaikum..
Hai anda semua yang mengenali ekin ataupun Cik Ash ini, di sini ekin nak mengajak anda semua join giveaway yang telah di anjurkan oleh blog Cik Za ini.. 

Syarat untuk join giveaway sangat mudah saja.. nak join sila klik banner di atas ataupun klik jer SINI

Di dalam syarat itu ada nyatakan Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika anda menang RM100  barang yang ekin shopping dekat SGshop nanti kalau ada rezeki menang RM100  ialah Pet Supplies VIP Portable Cat Backpack 

Backpack 

Harga pun murah sangat.. kenapa ekin teringin sangat barang ini sebab senang nak letak mektok dalam ni bila nak pergi hantar rumah pengasuh bila time ekin nak balik kampung di kelantan.. nak bawa dia balik naik kereta sekali takut sebab dari zaman kecik tak pernah nak naik kereta hahahhaha.. bunyi ejen kereta pun dah lari taw.. sebab tu ekin perlukan bag ni.. 

Ok itu saja yang ekin nak shopping di SGShop so korang yang mana nak join giveaway ni silakan rajin tangan klik banner dekat atas untuk join giveaway ni... mana taw ada rezeki milik anda.. kita tak taw rezeki kita dekat mana kan.. so mari la join beramai-ramai.. 

You Might Also Like

5 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017