Menu Iftar Ramadan 3

May 29, 2017

Menu Iftar Ramadan 3

Menu Ramadan 3 

Assalamualaikum.. 
Hai rakan-rakan cik ash semua, apa khabar puasa hari ini ok ke.. Alhamdulilah hari ini dah selesai kita berpuasa hari ketiga.. Alhamdulilah kesihatan cik ash pun ok setakat ini.. 

Agak lewat pulak menulis malam ni hihihihi.. biasa la bagi peluang kat suami dulu guna laptop ni... ni dia dah berhenti guna cik ash sambung balik buat keje menulis sekejap untuk malam ni.. Menu berbuka cik ash hari ini ekin masak yang simple saja hihihihi iaitu daging goreng,sayur tumis dan roti telur bersalut gula.. 

Simple sangat menu berbuka malam ni tapi yang penting suami bertambah makan hihihihihi.. dia kalau daging goreng style macam ni memang bertambah-tambah makan. tak masuk sambal ikan bilis petai lagi la bertambah-tambah.. siap keluar selalu ayat "sayang ni nak bagi abe gemuk ke" hahahhaha... aduhhh.. 

Hari ini tak ada beli makanan di bazar ramadan semuanya cik ash buat sendiri.. lepas ada la kak ipar bagi karipap 4 biji rm2.00.. kuih pun dah mahal loni baik la buat sendiri kan.. makan sampai puas hihihihihi.. 

Resepi menu berbuka hari ini cik ash akan share kemudian nanti ya.. ok la cik  ash  nak out dulu jumpa lagi.. Eh hampir terlupa cik ash sekarang dekat blog cik ash sedang berlangsung GIVEAWAY ANNIVESARY DAN DUIT RAYA BY CIK ASH jom join sebab ada 15 hadiah yang akan menanti pemenang taw.. tarikh tutup 29/6/2017.. 


You Might Also Like

2 ulasan

  1. a'ah la ekin. mahal2 makanan di bazar.
    ari tu asben beli murtabak. nipis. tapi rm4!
    aduhai... sedih :(

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017