Segmen : Selamat Hari Lahir By Cik Ash Sudah Tamat

January 30, 2015



Alhamdulilah akhirnya tamat sudah Segmen : Selamat Hari Lahir By Cik Ash ... Seramai 23 orang yang telah join segmen ekin ni...segmen ni tak ramai yang join pada segmen ekin first dulu... mungkin tak ada hadiah kut... huhuhu... tengok SINI  senarai penuh perserta yang join.. Terima kasih kepada semua yang telah memeriah segmen dari 09 Januari 2015 - 30 Januari 2015 (11.59pm).

Terima kasih kepada semua yang telah join segmen dengan ucapan besday buat ekin... senarai 10 orang yang akan memeriah bloglist ekin akan ekin bagitaw nanti... sekarang masa untuk memilih calon2 nya... hihihi... dan yang mana tak berjaya akan tersenarai dalam bloglist blog ekin satu lagi...


You Might Also Like

3 ulasan

  1. Saya tak sempat nak join. Takpelah...kalau ada lagi segmen yang Cik Ash anjurkan, Insha Allah...saya akan join. :)

    ReplyDelete
  2. @MNH SASTERA MELAYU xpe2 saya tu pun dah ramai join... hihihi... ni pun pening nak sape yang bertuah utk bloglist Cik Ash

    ReplyDelete
  3. Akak tepek birthday wish utk Ekin kat sini ye,..

    Happy Belated Birthday, wishing you another year of happiness and fun. Moga sentiasa menyayangi & disayangi Allah, dikurniakan rezeki yang mencurah-curah, kesihatan sempurna dan kehidupan yg penuh barakah. Take Care!

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017