Menang Giveaway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa

January 31, 2015






Hai... Selamat Pagi...Alhamdulilah rezeki my besday kut pada 30hbln menang Giveaway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa.... hadiah dari OMan.... tunggu barang dipos n sampai depan rumah baru kita share hadiahnya....orang yang jeles kata kita nak menunjuk ke apa2 ke... ambo tak kisah... semua itu rezeki Allah,kalau nak gak dapat macam kita p la join buat blog pahtu join la , banyak Giveaway n Segmen berlangsung kat blog tu.... hadiah pun menarik ada rezeki dapat la hadiah2 tu... huhuhu... ni entri yang ekin join boleh terjah ya SINI

ok2 kepada sesiapa yang lupa join Giveaway ni sila pergi terjah Pengumuman pemenang2 Giveway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa mana anda yang bertuah di antara 20 orang tu..


AKU TUNGGU HADIAH DARI OMAN SAMPAI hihih

You Might Also Like

14 ulasan

  1. Terima kasih Cik Ash sebab selalu singgah blog saya. Saya rasa inilah kali pertama saya singgah blog Cik Ash selepas saya join satu join satu segmen yang pernah Cik Ash anjurkan tahun lepas.

    Apa apa pun tahniah Cik Ash. Bukan senang tau nak dapat hadiah dari Oman. Hadiah dari Malaysia pun kita susah nak dapat inikan pula hadiah dari Oman. Tahniah dari saya. Pada saya tak salah nak kongsi hadiah yang kita dapat. Tak rasa menunjuk pun. Kita suka nak kongsi kegembiraan kita.

    ReplyDelete
  2. @MNH SASTERA MELAYU sama-sama MNH... yup betul bukan senang nak dapat... hihihi... memang bagi ekin tak salah kita kongsi hadiah yang kita dapat ni tetapi ada segelitir orang2 yang kata macam tu kat cik ash tu yang tulis macam tu... xpe janji cik ash dengan hadiah yang dapat... rezeki dapat dari Allah s.w.t gak kan...

    ReplyDelete
  3. Tahniah, Ekin! Merasa dapat ole2 Oman ye. Happy Belated Birthday!

    ReplyDelete
  4. @Jari ManisTQ akak bulan januari jah bertuah ni... hiihi

    ReplyDelete
  5. miahahaha CT dapat jugak hehe mari mari kita tnggu sama sama \\^^//

    ReplyDelete
  6. tahniah kak ekin.. rajinnya kak ekin join giveaway.. siyesli.. and lagi bestnya, banyak gak menang.. hehe :D

    ReplyDelete
  7. @sha dhira hihihi... alhamdulilah rezeki dapat gak la... hihihi

    ReplyDelete
  8. tahniah!! dah terima blum hadiah dr iqa?

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017