Alhamdulilah Menang Giveaway Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

February 18, 2015

Alhamdulilah Menang Giveaway Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my  | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar... ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.


Alhamdulilah syukur ekin tak sangka seramai 166 blog join Giveaway Saya Nak RM150  Produk Percuma daripada Nile.com.my ekin adalah yang bertuah antara 5 orang terpilih untuk mendapat voucher percuma... update dari semalam lagi pasal kemenangan ini tersimpan dalam draf jah taip guna hp ni susah sikit huhuhu... ekin nak ucap terima kasih kepada kak farrah sebab bagitaw kemenangan tu semalam... sekali buka blog 60 ulasan komen tak balas la... susah sangat guna hp kecik ni xnampak tulisan... ni pun kalau ada ayat2 typo harap dimaafkan la ya... voucer kemenangan pihak nile.com.my dah hantar email voucer tunggu laptop ekin dah pulih baru kita bershopping2 kat sana ya.. hihihihi..



You Might Also Like

16 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017