SeLaMaT PaGi SeMuA

February 17, 2015



Assalamulaikum... selamat pagi semua rakan blogger ekin.. ekin nak mintak maaf  buat masa sekarang ekin tak boleh nak blogwalking ke blog kawan2 yang Ekin join Gieaway dan segmen sekarang... laptop ekin masuk hospital tak taw la berapa lama duk sana... harap ada yang maafkan ekin ya.. ni pun update guna hp kecik jah boleh la nak tengok2 blog sikit2... 
huhuhu...sob sob rindu nak blogwalking la... terima kasih kepada yang singgah blog ekin walaupun ekin tak update blog sekarang ni.

You Might Also Like

12 ulasan

  1. tahniah :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. nnt blogwalking ke blog saya eh

    http://memburucintamu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. Moga laptop cepat keluar wad. Heheh jumpa Ekin nanti. Jangan tensen-tensen k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq akak.. harap2 cpt siap.. tapi gak duitnya tggu gaji la...

      Delete
  4. Ekin dear, ekin menang GA Nile tuh! Congrats!

    ReplyDelete
  5. Hai cik ash..salam perkenalan :)

    Jemput ke blog nuha ya..

    ReplyDelete
  6. Moga dipermudahkan urusan merepair laptop tu..

    Jemput ke blog nuha.. entry: rezeki Allah SWT

    ReplyDelete
  7. Takpe. Pasni bagi dia makan ubat.heheeh

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017