Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

February 05, 2015

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
Hai...ekin ada join giveaway dari pada Nile.com.my bersempena dengan Chinese New Year 2015 yang bakal tiba, nile.com.my yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah , Kasut , Beg , Buku , Barang Dapur , dan banyak lagi  sedang mengadakan promosi sempena Chinese New Year 2015. Untuk maklumat lanjut boleh terus klik banner di kat atas tu ya...



Ekin suka shopping kalau ekin dapat peluang shopping di nile.com.my ni.. barang yang ekin nak shopping dengan harga kurang dari RM150.. Jom kita intai2 barang yang ekin nak shopping ni



European Design Stylish Woman Handbag -RM49.21
New Long Chiffon Printed Dress -RM39.90

Haniya Long Fish Tail Chiffon Blouse- Light Purple - RM29.00

Trendy OL Woman Must have Flat-RM24.20

Multipurpose Handbag/ Wallet-RM13.90
Jumlah harga baranganRM42.91+RM39.90+RM29.00+RM24.20+RM13.90= RM149.91


                                  Klik sini jika anda nak join sama [klik]

Nak tengok result  boleh check>> di sini <<.. 
Tarikh tutup untuk tengok update blog adalah pada 15/02/2015 , 11.59 pm

p/s : Cabutan bertuah via random.org

You Might Also Like

10 ulasan

  1. fuiyoooo hihi..
    gud luck.. nanti dapat boleh share share =P

    ReplyDelete
  2. Tq cik ash ;) nak join jugaklah giveaway ni. Untung di kaki sapa nak tahu kan. Hehe

    ReplyDelete
  3. Bestnya kalau dapat jadi antara 5 yang bertuah tu kan kak ekin. semoga kita antara 5 yang bertuah itu.. :D
    aMINN..

    ReplyDelete
  4. @sha dhirasemoga ada rezeki la nanti...yang bertuah...amin

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017