Kata Kunci Blog Cik Ash #6

March 05, 2015






Hai... update lagi... hihihi.... lama ekin tak share keyword blog ekin.. biasa la sejak laptop rosak ni nak update terhad nak update...picture screen print dah lama Ada dalam HP update nak post tu yang susah sikit asyik simpan dalam draf jah ni... senarai percarian sama jer dengan post dulu2... SINI,SINISINISINI .. hihihi..nak tengok entry yang ekin post pasal pencarian tu boleh terjah ke Wajah Terkini Anak Aishwarya Rai , Wajah Terkini Perlakon Kanak-Kanak Kuch Kuch Hotai Hai , 




You Might Also Like

16 ulasan

  1. ramai yg minat hindustan hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la setiap bulan tengol keyword ada jah hindustan ni... nampak gaya kena tulis pasal hindi kat blog ni hahahhaahah

      Delete
  2. Aikkk anak aishwarya rai pon ada... Dasyat!

    ReplyDelete
  3. ramai minat cite hindustan nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cite hindustan lama best kak... kalu cite terkini kurang doh laye

      Delete
  4. kalau keywords blog akak ni kadang2 kena selected nak share... tak boleh di post secara umum katanya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa kak... keyword rahsia ke... hehehhe

      Delete
  5. Ada lagi aIshwarya rai.. :D
    hehe.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha aisywarya xleh dipisahkan dengan blog kak ekin... paling top perncarian... hihihihii

      Delete
  6. Memang glamour betul anak aisywarya rai ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak cantik anak pun terkenal hihihihi

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017