Hadiah Powerbank Pineng PN-983 B Menang By GA Simple Shad

March 04, 2015



Hai reader blog Cik ash.... update Kali kedua untuk hari INI.. ni pun guna HP hihihi taip2 Dari pagi lagi petang baru post Susah la guna HP ni... nak letak picture kemain susah la... OK berbalik pada apa yang ekin nak share berkenaan hadiah Ekin menang GA Simple Shad... Alhamdulilah no bertuah ekin join GA ialah   #31. memang tak sangka menang GA ni.. 2 kali sangat teruja dapat powerbank ni... orang yang paling happy dapat abang la dia beria-ia nak beli powerbank sebelum ni... ekin tak sempat nak update pasal kemenangan GA ni sebelum ni... Sesiapa yang nak tengok keputusan bole lah tengok di blog shad keputusan GA ni....
Senarai Pemenang GA Simple Shad by



You Might Also Like

20 ulasan

  1. tahniah kak ekin
    alhmdullilah
    best tuuuu

    ReplyDelete
  2. Memang saya pun excited kalau dapat hadiah powerbank. Neway tahniah tau.
    * Pakai Sony Experia Z1 senang update blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la teruja sangat ni... xdapat nak beli hp baru huhuhuhu

      Delete
  3. Ekin..Tahniah..dapat powerbank tu...mmg bertuah!!

    ReplyDelete
  4. Wahhhh! Tahniah, ekin! Murah bebenor rezeki ekin :)

    ReplyDelete
  5. bestnya... hehheehe :D
    Rezeki akak.. :D
    random.org telah memilih no.31 sebagai nombor paling bertuah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah en random.org baik hati memilih akak hihihi

      Delete
  6. Tahniah ekin.
    Murah betul rezeki ekin ni

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017