Pengomen Popular Februari 2015 Blog Cik Ash

March 04, 2015



Hai rakan-rakan... selamat pagi... Kini tiba keputusan senarai calon  TOP 10  Pengomen Popular Februari 2015 di blog Cik Ash ni....  ekin minta maaf sebab lama tak update blog ni... Laptop masih di wad lagi... 3minggu dah tanpa laptop ni pun taip pinjam tablet mok hihihii... segan nak pinjam sokmo2 la..ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin... entry pertama pembuka bulan mac.. ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.... semoga andasemua teruskan memberi komen di blog ekin ini.... jangan segan-segan taw.... Kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist ekin iaitu BLOGLIST TOP COMMeNT disiber blog ekin..,. 

Kat bawah ni senarai blog top comment terbaik bulan Februari 2015 jom kita terjah blog mereka yang bertuah ni.. 


1. Farrah MF
2.Sayidah Nafisah
3.CT Humairah
4.Jari Manis
5.Sha Dhira 
6.Mad Parihh
7.Nurashikin ZA  a.k.a NAZECK
8.Norsalihah Shaleh
9.MNH SaSaTERA MELAYU
10.Deanna Morni 


You Might Also Like

17 ulasan

  1. eh..bulan ni sis JM masuk list hee...sama-sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi ha ah bulan sis ada dlm list

      Delete
  2. tahniah pade yg perajin tuuu
    ayu xdan nk merajinkan diri kak ekin
    mane yg smpt je ayu tglkan jejak
    kalu x tgk 2 gitu jeee

    ReplyDelete
  3. @hidayu ayumie sama la ayu kak ekin mana yang sempat jah

    ReplyDelete
  4. Seronoknya nama saya ada kat sane tuuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama kak shikin semua blog ada kak sporting sangat hihihi

      Delete
  5. ehehehe ada nama kite lah.. maaf lah CT jarang jenguk sini.. blog ada masalah jadi mood pun kelaut sikit..
    thank yooou =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its ok CT... akak pun nk update terhad laptop x siap llagi kan... nk jejalan blog pun xde mood guna hp or tablet...

      Delete
  6. Mereka mmg pakar bom tangan... Hi hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS pun pakar bom tangan gak hihihi

      Delete
  7. Akak rasa2 akak failed bab blogwalking bulan lepas. Semua mende tak sempat. Rupa2nya sempat juga tinggal sepotong dua komen kat sini :)

    ReplyDelete
  8. Lamanya laptop ekin masuk wad...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa kak laptop lama 8tahun abg punya tu... barang dlm susaah sikit nk order kebetulan masa htr raya cina pulak tu... lama la...

      Delete
  9. Lalalala.. ada lagi nama kite.. hehehe..
    Semoga lappy k.ekin cepat pulih.. aminn.. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la nama shad ada jah ni... akak jah yg jarang .blog shad

      Delete
  10. Tahniah semua. Kita tak rajin huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis pun time mengebom banyak gak tu.hihihiho

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017