Selamat Ulang Tahun Yang Pertama Perkahwinan

May 29, 2015

Ulang Tahun Perkahwinan Yang Petama

                                                               29.5.2014- 29.5.2015

Kek Kahwin 

 Hai reader blog Cik Ash....masih berkesempatan menulis di blog ni.. sihat ke semua.. harap sihat la ya... hari ini merupakan hari istimewa buat kami suami isteri... kek kahwin jah untuk jamu mata hihihi...


Hari Bersanding 30.5.2015
Alhamdulillah, 29 Mei  menjelma lagi. Dan 29  Mei kali ni amat istimewa buat ekin kerana ini merupakan tarikh ulangtahun pertama perkahwinan ekin  dengan En.Suami. Setahun yang lepas, tepat jam 9.30 pada malam 29 Mei secara rasminya kami sah menjadi suami isteri. Kejap je rasa dah setahun rupanya kami kahwin. Rasa macam pengantin baru je lagi.. hihi..

Terima kasih abang bersabar dengan kerenah sayang ni..menerima sayang seadanya..diri ini terasa ada kekurangan dalam menjalankan tugas seorang isteri... rasa belum mencukupi lagi tanggunjawab sayang buat abang.... inshaAllah sayang akan jadi isteri terbaik buat abang di masa akan datang... hahahaha terjiwang la pulak nanti habis lari orang baca blog ini.......

Macam-macam dah kami lalui sepanjang setahun ni sebagai suami isteri... macam-macam gak yang kami suami isteri belajar dalam berpasangan....banyak cabaran dan dugaan yang kami tempuhi bersama,  ekin dan suami belum dikurniakan rezeki anak lagi.. kami suami isteri bersabar dan terus berdoa di harap akan ada rezeki menerima cahayamata selepas ini...

Ya Allah, semoga hubungan kami kekal bahagia dan mendapat berkat dan rahmat dariMu hingga ke syurga...amin~! (^^,).

 photo signature_4.gif




You Might Also Like

16 ulasan

  1. wahhh! tahniah! semoga kekal hingga ke jannah!

    ReplyDelete
  2. tahniah...
    moga berkekalan ke jannah!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. setahun sudah =) moga makin bahagia.. happy2 sokmo..

    ReplyDelete
  4. Happy Anniversary, Ekin! Moga kebahagiaan dan keberkatan terus lestari dalam hidup kalian :)

    ReplyDelete
  5. happy anniversary.. semoga berkekalan hingga ke Jannah.. in shaa Allah nanti ada rezeki baby tu.. member opis pun dah bertahun2 kawin, baru pregnant, bulan depan duenya..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah...semoga alam perkahwinan until jannah dan semoga cepat di kurniakan penyeri dalam keluarga aminnnnn

    ReplyDelete
  7. HAppy Anniversary Kak Ekin..semoga berkekalan hingga ke Jannah...serta dikurnikan zuriat yg soleh dan solehah.. sweet2 selalu tau :) hihi

    ReplyDelete
  8. so sweet
    tahniah kak ekin
    selamat menyambut ulang tahun perkawenan ye
    semoga akk dgn abg tabah menempuh dugaan hidup
    dan diberikan rezeki yang melimpah ruah
    aminnn

    ReplyDelete
  9. happy belated anniversary ekin
    semoga kekal bahagia

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017