Terima Kasih Hidayu Ayumie

May 30, 2015

Keychain Cik Ash
Keychain warna ungu tapi dalam hp bertukar jadi biru pulak...

Assalamulaikum... Selamat Pagi Semua... Apa khabar semua....
Hai....lambat sikit nak review Hadiah Keychain Cik Ash   dalam entri Wordless Wednesday #18 . Hadiah ni pemberian Dari Hidayu Ayumie taw kerana berada dTop Comment Sweet Candy April 2015.. terima kasih Mama Firash dengan pemberian hadiah sangat bermakna  buat Kak ekin taw...abangbkak jeles hahaha nak gak keychain tu... 

Sesiapa yang ingin mengenali pemilik blog Hidayu Ayumie boleh la terjah blog ayu taw... blog dia banyak share kehidupan baby firash yam bambam tu geram Cik ash tengok hahaha.... 

Ok tak lupa gak inginkan tempahan keychain macam ekin ataupun keychain I Am tu boleh berkunjung di link bawah ni ya....

Mamizafstuff

Facebook Page : Mamizastuff
Instagram : mamizafstuff
Whatssap : 017-9298064

You Might Also Like

25 ulasan

  1. Tahniah..hehehe( muka masam mencuka )

    ReplyDelete
  2. wah dpt gaks ekk drpd ayumie...
    best!
    sgt cantik kicen tu...

    ReplyDelete
  3. ni yang jeles ni !!! Kak Ekin dapat dari Ayu..
    Ayu !!!! nak jugak !! nak jugak !!! nak tampal kat bekpek travel.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi buat entri nk bgi tCt jelez ni

      Delete
  4. Cantik kan! Akak dah pernah tengok tutorial buat mende di kat blog Ayu. Jenuh gak nak membuatnya.

    ReplyDelete
  5. Lekat nama Firash bambam. Tapi memang geram tengok pipi si Firash tuh!

    ReplyDelete
  6. cantik kan Ekin.. betul geram kat Firash bambam tuh..

    ReplyDelete
  7. cantik..pandai si Ayu ni jahit...hasil nya halus

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup memang cantik kak JM tu la hasil jahit terbaik

      Delete
  8. Memang lawo laa keychain tu... Sulam lagi..

    ReplyDelete
  9. @Jari ManisJay Emm pon pandai jahit kan? Jahitkan untuk SS!!!

    ReplyDelete
  10. @Siti Yang Menaip
    dah byk kali da ayu suh ct wasap ayu kan
    cepat wasap sekarang

    ReplyDelete
  11. hee xprasan ade entry utk ayu
    nmpak x baru nak terjah blog kak ekin
    soriii kak
    heee terima kasih sudi terima pemberian xseberapa
    ni top komentar dapat lagi
    boleh buat tok cik abag

    ReplyDelete
  12. tahniah ekin, akak pun dapat jugak tapi untuk pemenang GA

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017