Pagesview Blog Cik Ash

June 24, 2015





Assalamulaikum..
Hai... selamat petang semua ... menu ekin nak masak untuk  berbuka ekin hari ini Ayam Gulai, sayur sawi tumis, kuih tu masih tak ada idea lagi nak buat ni...

Ok la sebenarnya entri ni ekin share pageview blog ekin selama berblog start dari tahun November 2010 lagi masa tu saja suka saja nak tulis entri pun banyak yang merapu jah...

tengok la pic diatas tu pageview blog ekin macam tak caya dah banyak giler tu...

terima kasih kepada semua yang singgah blog ekin tanpa tinggal komen, yang tinggal komen sekali bom tangan datang ni...

Sayang kamu semua...


You Might Also Like

15 ulasan

  1. mcm mne nk bg bnyk mcm tu gak ea kak ekin ?

    ReplyDelete
  2. @fifie feyca fifie kak ekin lama dah buat blog sebab tu byk...hihihi...

    ReplyDelete
  3. tahniah Ekin.. akak pun berapa kali jer pernah cecah banyak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak...ekin baru jah cecah rekod mcm tu

      Delete
  4. Wah2, banyak2..Cik Mimie sikit lagi nak sama dengan Kak Ekin..heheh :)

    ReplyDelete
  5. aida blogging since april 2009.
    awal skit la.
    but aida x aktif mcm ekin blogging :)
    ekin terbaik :)

    tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin ni sejak jdi surirumah yg g aktif blogging ni....

      Delete
  6. Moga terus bersemangat untuk blogging! :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017