Dapat Joy Pencuci Pinggan Dari WOOP.my

July 30, 2015


Assalamulaikum
Hai, selamat pagi semua.. hari masih lagi diberi benafas untuk teruskan kehidupan seharian ini.. Apa khabar pembaca blog Cik Ash ni.. Harap sihat la ya...  ingat lagi tak entri Wordless Wenesday #19 yang ekin share sebelum ini..


Ok pagi ini ekin nak keterujaan ekin dapat tebus barang dari WOOP.my ni.. syok taw dapat barang free ni dengan mudah ni..  barang yang ekin dapat ni adalah Joy Pencuci Pinggan yang Sharifah Shahira yang iklan kat tv tu.. kumpul point, jawab SOALAN berkenaan dengan produk tu.. rajin jawab SOALAN ni dapat point.. 

Nantikan entri penuh macam ner nak join WOOP.my yang ekin akan share kan.. Bersabar taw.. 


Duit Tak ada selepas raya kita pecan tabung la jawab nya.. Ok jom terjah 4 Sebab Kenapa Anda Kena Pecahkan Tabung Simpanan Anda


You Might Also Like

21 ulasan

  1. Fida memang pengguna setia joy..best sgt tau kalau basuh pinggan...

    ReplyDelete
  2. kite pon suke try kalau ade benda free2 ni, hehe~

    ReplyDelete
  3. Ekin... sha pun tgh tunggu barang tebusan sampai.. hehehe...thanks coz sharing this good things..

    ReplyDelete
  4. kita pon dok sakan kumpul point kt woop gak...hihihi

    ReplyDelete
  5. Akak tebus yg 10 pek joy dgn refill Febreze. Tak sabor nak nunggu barang sampai :)

    ReplyDelete
  6. tahniah..best dpt bende2 gift ni:-)

    ReplyDelete
  7. @Shahida Dzulkaflisha sampai nanti share taw hihihi.. sama2 itu pun ekin taw dari sis Farah

    ReplyDelete
  8. @Farrah MFwahhh best tu ekin nak tebus lagi barang ni tunggu nanti banyak baru syok nak tebus tengah gigih kumpul point ni

    ReplyDelete
  9. Wah, tahniah Kak Ekin...seronok dpt Freegift :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah yer Ekin, boleh basuh pinggan dengan suka hati kan...

    ReplyDelete
  11. @Cik Mimieterima kasih cik mimie tu seronok Sgt nk guna pun syg hahaha

    ReplyDelete
  12. pernah guna joy ni..mmg bersih terutama kotoran berminyak...

    ReplyDelete
  13. aida x guna joy.
    but byk citer pasal joy ni buat belon buih besar.
    tu yg beli khas utk tu :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017