#Cabaran20Hari | Senarai Kuih Raya Pilihan Hati

July 14, 2015

Cabaran20Hari | Senarai Kuih Raya Pilihan Hati 


Assalamualaikum... 
Hai reader blog Cik Ash ini.. puasa ok ke..cabaran ke 19 saya melengkapkan misi #Cabaran20Hari Puasa/Raya2015 ini, Tajuk ke 19 ialah #Cabaran20Hari / Senarai Kuih Raya Pilihan Hati, Jom baca dekat bawah ini.

Semua orang mesti ada kuih yang mengikut pilihan hati nak makan nanti Raya kan.... mesti dah  ada Senarai Kuih Raya Pilihan Hati kan.... Ok kuih yang mengikut selera saya  rasa nak makan kuih Almond London , Biskut Arab, kuih siput, popia mini, maruku, tempeyek dan banyak lagi. la.. 

Jom kita usha Gambar kuih yang saya  suka makan hihihi.. 

Almond London


Semperit

                                            
                                                                 Biskut Arab

Itu saja Senarai Kuih Raya Pilihan Hati yang dapat saya kongsi di dalam #cabaran20hari ini... yang mana terlepas nak baca entri lain boleh la terjah link di bawah ini


You Might Also Like

17 ulasan

  1. ramai gaks bloggers list kat london almond :)
    sedap...
    coklat... badam...
    hmmmm...

    ReplyDelete
  2. ishkk..dtg2 tgk sekut raya..lapa terus..hahaha
    sori da lme xsinggah..da lain benor blog ash skrg nie..hehehe..

    btw selamat hari raya in advance! XD

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak makan kuih raya. Hehe ^-^

    ReplyDelete
  4. semperit opcos hehehe.. memang all the time fav kan..
    kalo time tak raya pun kdg2 beli ngap ngap jugak..

    ReplyDelete
  5. semperit dgn kuih arab mmg feberet kuih lain ada yg xtau nama, makan sedap je hihi

    ReplyDelete
  6. @PeRdU cINta hihihi biskut Arab xde jumpa masa raya

    ReplyDelete
  7. @Cik Balqis biskut raya buat balqis terliur hihihihi
    tak ada lain biasa jah tu

    ReplyDelete
  8. @Siti Nurzafirah aboh ekin cakap kalau biskut Arab x gebu tu tak jdi dia siap bgitaw semua org biskut tu tak jadi

    ReplyDelete
  9. Lebih suka kerepek rempeyek muruku... Hi hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh join MIL n abe ekin ni stock muruku ada kat rumah ni

      Delete
  10. semua sedap2..tapi Cik Mimie suka kerepek ubi je..kuih lain memang tak pandang..heheh

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017