Cik Ash Di Mana-Mana Ada #2

July 08, 2015

                                 

                                                           Assalamulaikum...

Ekin ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada sahabat blog Cik Ash ni di atas perhargaan ekin tersenarai dalam top comenter di blog mereka...Blogwalking pun terhad skarang sejak  handphone yang ekin guns selalu rosak guna biasa ni kecil penuh nak taip tulisan kecik sangat.. .Banyak  lagi hutang blogwalkingyang belum ekin selesaikan...hutang follow back pun belum lagi.
Eda



Jom terjah blog mereka yang memberi perhargaan kepada ekin di blog mereka



1. Blog pertama yang memberi perhargaan buat ekin ialah Hidayu Ayumie yang menyenarai ekin sebagai Sweet Candy March 2015 ekin di tangga ke Juara.



 2. Blog Kedua yang memberi perhargaan buat ekin ialah Sis JM , yang menyenarai  ekin dalam top comment Juara tu....


 3. Blog ke tiga yang memberi pehargaan buat ekin ialah SS a.k.a Scdha Sein yang menyenarai ekin dalam! Awesome People June di tangga ke tiga.
 
 4. Blog keempat yang memberi pehargaan buat ekin ialah Mama3Farhanah yang menyenarai ekin dalam Top Top Meletop  tangga ke 2.

 5. Blog ke lima yang memberi pehargaan buat ekin ialah Siti Yang Menaip yang menyenarai ekin dalam Top Commentators June 15 di tangga ke 2. 

 6. Blog ke enam yang memberi pehargaan buat ekin ialah Izzeyda yang menyenarai ekin dalam Rajin Mengomen Jun di tangga ke 2.

 7. Blog ke tujuh yang memberi pehargaan buat ekin ialah Kak Farah yang menyenarai ekin dalam Princess Top Comment Jun di tangga ke empat



 8. Blog ke lapan yang memberi pehargaan buat ekin ialah Kak Sha yang menyenarai ekin dalam Uols June 15 Komentar  di tangga ke tiga.


 9. Blog ke sembilan yang memberi pehargaan buat ekin ialah Shahida DZukifili  yang menyenarai ekin dalam Tukang Komen Berjaya di tangga ke 9. 


 10.  Blog ke 10 yang memberi pehargaan buat ekin ialah Cik Mimie yang menyenarai ekin dalam Pengomen Tegar June di tangga ke 3 dapat sijil perhargaan yang comel tu.



You Might Also Like

27 ulasan

  1. waaaaa......ekin ada di mana-mana....tahniahhhhhh hehehhee

    ReplyDelete
  2. wah cik ash . bagus2 teruskan bw ni :)

    ReplyDelete
  3. Wah, banyaknya..Kak Ekin dimana-mana..hehehe.. :) Tahniah Kak Ekin..teruskan berblogging ye..

    terima kasih jugak memeriahkan blog Cik Mimie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mimie ada gak tu dimana-mana

      sama2 mimie

      Delete
  4. Wah, Ekin jadi top komentar di merata blog yer... Tahniah...

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Ekin... Sebab selalu jenguk SS...

    ReplyDelete
  6. wah wah wah..Ekin mmg rajin mengebom...terima kasih

    ReplyDelete
  7. sebut cik Ash..semua dh kenal..kaki bom hiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha cik ash kaki bom dah kurang

      Delete
  8. tahniah ekin.. ehh kat blog Sha pun ada nama akak laa.. tak perasan plak..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017