Goodbye Oktober Hello November 2015

November 01, 2015

Goodbye Oktober Hello November 2015

                         
                          Assalamulaikum...
Hai selamat pagi semua... alhamdulilah sihat lagi menulis entri blog ni.. pembuka entri di bulan baru November... berakhir sudah bulan Oktober kan...sekejap jah rasa taw dan habis tahun 2015. Impian ekin masih belun tercapai lagi.. bersabar la dulu..


   Sepanjang bulan Oktober ada perkara yang terjadi kepada ibu mentua ekin tapi tidak teruk pun masih boleh bangun dan makan..entri yang ekin share untuk bulan oktober ini sebanyak 45 entri saja...

Itu saja yang ekin tulis hihi.. semoga bulan November memberi ekin terus semangat dalam menulis blog ni.. lupa pulak bulan november ni merupakan ulangtahun blog Cik Ash di tubuhkan yang ke berapa ekin tak berapa ingat la pulak..
inginkan review produk di blog dan ig ekin boleh emailkan ash.rie8506@gmail.com

You Might Also Like

27 ulasan

  1. Morning ekin..banyak juga entri ekin bulan lepas...

    ReplyDelete
  2. moga emak mertua makin sihat dan makin sembuh insya allah :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tu la sekejap jah diri ini masih belum sempurna lagi mdalami ilmu agama..

      Delete
  4. Tinggal berapa hari jer lagi.. sekejap je tahun 2015 dah nak berakhir..

    ReplyDelete
  5. baru ada kesempatan nak melawat blog cik ash..cari tak jumpa pulak dlm blog...haha

    ReplyDelete
  6. 45 entri? kiranya sehari lebih dari 1 entri..kalau sis JM hanya mampu 4 entri je sebulan sob sob sob

    ReplyDelete
  7. ulang tahun yang ke 5 tahun ke ekin? ekin mula 2010 ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup ulangtHun ke 5 rasa la 2010 tu pun xaktif pun

      Delete
  8. Kak Ekin~~~ rindu... maaf lama tak bertandang kat sini..
    Im coming... :D

    ReplyDelete
  9. HAri dah 20 hari kita dlama bulan november tnggal 10 hari je lagi nak masuk bulan baru.. cepatnya =_="

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017