Novel Sunan Cinta Nan Sakti - Ramlee Awang Murshid

December 01, 2015


Novel Sunan Cinta Nan Sakti - Ramlee Awang Murshid 


Assalamulaikum... 
Hai korang semua.. semoga dipermudahkan untuk semua urusan hari ini ya... lama cerita pasal novel di terperam dalam draf baru berkesempatan nak share kat blog.. novel ni hadiah dari suami ekin hihihi.. biasa la ekin kan selalu merajuk pujuk buku dah tersenyum lebar suami taw ekin ni peminat tegar dari novel first sunan lagi taw.. 

Anda peminat novel Ramlee Awang Murshid mesti mengikuti kisah "Laksamana Sunan" jangan lepaskan peluang dapatkan novel di website karangkraf ya.. novel  ni abang beli dari kelabram tu yang ada tandantangan dan cop RAM.. 


Kalau korang baru nak berjinak-jinak dengan novel RAM ni korang perlu baca dari novel first dulu ya.. ini senarai novel yang perlu korang baca untuk ikuti perjalanan kisah laksamana sunan Bagaikan Puteri, Cinta Sang Ratu, Hijab Sang Pencinta,Cinta Sufi, Sutera Bidadari, Sunan Musafir, Sunan Nanggroe Sang Kembara.

Ekin pernah gak share pasal novel ni menjadi kegemaran family ekin entri dah lama tahun 2011 jom baca kisahnya boleh klik Novel Ramlee Awang Murshid Seluruh Familyku Minat Novel Dia


Tolong jasa baik korang yang baca entri ini tolong like Facebook Page 

You Might Also Like

15 ulasan

  1. Best x ekin?? Sha x ada mood lagi nak membaca novel ini.. huhuhu..
    Baru baca sikit jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ekin pun xhbs bc mood nk xde mai lg..

      Delete
    2. Kan.. buku RAM nie kena ada mood baru boleh baca.. kalau x mesti ke laut..

      Delete
  2. novel yang awal - awal dah baca. cuma yang baru2 ni je ta beli lagi. tapi novel RAM memang terbaik dari ladang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli la hihihi nanti boleh sambung bc

      Delete
  3. nak baca tapi tula kena tunggu kawan suami pulangkan balik novel bagaikan puteri tu. kalau tidak tak paham jalan cerita nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ekin pun kalu ikut nk bc semula dRi awal gak nanti

      Delete
  4. Replies
    1. Tak layan lagi kak novel sibuk sikit

      Delete
  5. lama tak layan novel.. mood membaca tu asik xde je.. heee.. *padahal malas yg lebih.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ekin abg beli novel xbc pun lg mood xde hihihi

      Delete
  6. Assalam ekin,
    ghajin ekin membaca :)
    baaaguuiihhh

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..thanks ekin...sb kongsi info tentang novel terbaru abg RAM...saya memang minat gler dan kadang2 terobses bila baca novel2 beliau..semua novel dah ada...cuma yang ni aje blum ade...saya paling suka watak Laksamana Sunan...

    ReplyDelete
  8. Novel abg RAM memang yang terbaik...semua novel beliau saya suka...terutama tentang perjalanan dan petualangan Laksamana Sunan...Bila baca novel beliau...saya selalu merasakan yang saya turut berada di sana sebagai org ketiga dan memerhati setiap perjalanan dan kisah dalam novel beliau..
    Semua novel beliau saya ada..cuma yang terbaru ni aje belum dapat..sedih..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017