KeyWords Blog Cik Ash #13

December 08, 2015

KeyWords Blog Cik Ash #13

                              Assalamulaikum..
Hai..selamat pagi semua... ...seperti biasa berakhir  bulan ekin akan share Keyword blog Cik Ash #13 untuk bulan November 2015 ni .. alhamdulilah cik ash dapat carian di google dengan keyword macam2. 

Keyword Blog 


Di atas merupakan carian keyword di blog nama blog Cik Ash di kedudukan pertama diikuti Laksa Tempurung Kulim ,air paper bag thailand ,drama-drama online.

Nuffnang Keyword 


Ini keyword dari nuffnang carian pun masih sama gak tu.. 


You Might Also Like

19 ulasan

  1. Terus lapar bila ingat laksa tempurung!

    ReplyDelete
  2. Hihihi carian selamat pagi pun ada! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi istimewa sangat selamat pagi ini

      Delete
  3. selamat pagi pun jd keyword...terbaikk hehe

    ReplyDelete
  4. ramai yang mencari laksa tempurung tu rupanya ihihihi

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Boleh mkn hihihi bgi ekin xberapa umpp lg

      Delete
  6. Assalam ekin,
    laksa tempurung
    laksa tempurung
    laksa tempurung
    sob3
    tak kesampaian nak terjah lagi :P

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017