LAZZ Susu Kambing Sample Free

December 21, 2015

 Lazz Susu Kambing Sample Free


Assalamulaikum...
Hai selamat pagi semua..
Apa khabar untuk hari ini... sihat tak semua.. harap dipermudahkan urusan ya.. ni ekin ada dapat sample free susu kambing LAZZ.. macam ner ekin dapat susu free ni dekat website blog LAZZ Susu Kambing ya . ekin bab sample free memang la laju hihihi.. siapa tak nak barang free kan... boleh gak tengok kat FB: LAZZ Susu Kambing

Ekin dah cuba minum alhamdulilah tekak boleh terima susu kambing ni.. lepas ni boleh beli la... susu kambing ni ada dua perisa.. satu susu kambing asli dan satu lagi susu kambing kurma. yang ekin baca dalam kertas yang dia bagi kepada ekin tentang khasiat LAZZ Susu Kambing terbahagi kepada 4 golonganKhasiat.. 

Khasiat Susu LAZZ untuk Golongan Dewasa
Badan berasa lebih bertenaga dan terasa ringan; Melegakan sakit gastrik dan membantu merawat asma dan lelah,Membuang Angin dan toksin dr badan, 1 hidangan hanya 80 kalori boleh membantu mengawal kenaikan berat dan nafsu makan, Dapat Membantu mengurangkan risiko penyakit seperti sakit jantung,darah tinggi.. diabetes...Boleh dijadikan amalan Sunnah seisi keluarga. 

Khasiat Susu LAZZ Untuk Ibu Hamil 
* Lawas: Sembelit tiada lagi.
*Menaikkan HB dan mencegah anemia.
* Hilangkan loya dan pedih ulu hati.
* Berikan tenaga,badan terasa ringan 
*Membekal Nutrien sempurna untuk bayi.
*Bayi lahir kulit sihat tak sensetif,tulang tegap,IQ nya tinggi 
*Membantu mengurangkan risiko bayi terkena kuning..

Nak taw khasiat dan testimoni boleh website ataupun  facebook Lazz Susu Kambing tu...





You Might Also Like

15 ulasan

  1. bila cakap pasal susu kambing je org mesti risau pasal baunya.. husna jenis tak minum so tak hirau sgt lah.. tp kalau terpaksa jgk minum mesti nak cari yg ada perisa coklat kalau boleh..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Husna sama la kak ekin pun tak boleh terima gak susu kambing tapi yang LAZZ punya alhamdulilah ok sangat

      Delete
  2. Replies
    1. memang sedap xada bau mcm kambing hihihi

      Delete
  3. Tengah cari susu kambing jugak. Sebab mmg minat susu. Lagi2 wardah nk tingkatkan berat badan. Hihk

    ReplyDelete
  4. Nak jugalah... Mana tau serasi dengan tekak.. tq ekin..

    ReplyDelete
  5. boleh request ekk?
    aida x pernah minum susu kambing tau ekin.
    boleh kot test.
    org kata bagus ekk susu kambing ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh request kak.. G kat website minta sample free..

      Delete
  6. Assalam ekin,
    soka jugak free
    tapiiiiiiiiiiii iols xminum susu :P

    ReplyDelete
  7. Pernah cuba.. sedap juga susu kambing nih..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017