Liebster Award #2

December 22, 2015

Liebster Award  #2



Assalamulaikum..
Hai korang semua.. baru berkesempatan menulis entri untuk Liebster Award ni.. ekin telah ditag oleh blog Kasihku Amani. Ini merupakan kali kedua ekin kena jawab soalan untuk tahun ini..  aduhh jenuh nak fikir ni.. jom kita tengok soalan di tanya oleh sha ni.. 

Ini soalan dari Sha

Jawapan Saya :-
a) Dua makanan ini saya kurang makan.. hihihi.. 
b) Tak ingat bila ambik lesen ni tapi 3 kali ambik ujian lesen lepas tu dapat lesen L tak habis belajar kerana lesen tamat tempoh.. anak cikgu sekolah pun ada alasan hihihi
c) dua novel  tu saya suka baca.. tapi  kalau jenis thriller saya suka novel RAM.
d) bab drama ni memang ekin minat kalau drama melayu dan korea tengok dari awal mesti tak tinggal la.
e) kalau stress suka makan banyak kut.. luah perasaan dengan menangis kalau dua-dua tak boleh berzikir ataupun isytifar.
f)hobi saya masa bujang bila gaji beli novel hihihihi.. 

6 Fakta mengenai saya :-
1. Saya suka baca novel
2. Saya percinta kucing 
3. Ada satu perkara unik tentang saya waktuvmalam tidur pakai stokin dari anak dara sampai jadi wife masih ada lagi tu..
4. Rajin mencuba resepi baru sejak jadi wife ni.. masa anak dara malas nak masak hihihi.. 
5. Saya Queen Of Typo kalau typo di blog korang jangan gelak deh.. 

Mangsa tag saya untuk jawab soalan saya ni mereka adalah  Kak Farah Tower , Cik Mimie , CikPinz , Kak MurniShadhira


6 Soalan saya untuk awak 
1. Kenal  tak blog Cik Ash ?
2. Pendapat ikhlas mengenai Blog Cik Ash?
3. Kenapa anda suka buat blog?
4. Kenapa suka masuk blog Cik Ash?
5. Besday Korang bila? 







You Might Also Like

12 ulasan

  1. wow! queen of typo? samalah kita cik ash...asyik tertypo je...bila perasan, baru malu...hi6 ^_^!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihih taip pun typo time sebutan mulut selalu salah sebut

      Delete
  2. wahh liebster award da kembali lagi ker? arituh mcm dah senyap oorg xbuat dah...heeheheheh menarik jugak fakta2 pasal cik Ash ni....hehehehe :D kita pernah jugak nk amalkan tido pakai stokin tuh, tapi kadang2 bangun2 tido, stokinnya da terbang entah ke mana....hahahahah :D so skrg mmg xleh da nk pakai stokin sebelum tido....ekkeekkeke :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah dah xtaw dapat sambutan ke tak..

      ekin sejak jdi wife terlupa gak nak pakai stokin wktu mlm..

      Delete
  3. Wah main tag tag hihi. Best bila baca
    XD

    ReplyDelete
  4. TQ Cik Ash sudi jawab...
    Ohsem sangat..

    ReplyDelete
  5. Assalam ekin,
    waaaaaaaaa
    good luck naaaaaaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017