Semoga Bola Sepak Kelantan Dapat Tajaan Datuk Seri Vida

December 29, 2015

Semoga Bola Sepak Kelantan Dapat Tajaan Datuk Seri Vida


Assalamulaikum... 
Hai korang lama tak tulis pasal bola sepak kat blog ni.. hihihi.. sejak jadi wife bola sepak dah dilupai terus kalau tak setiap kali ada perlawanan bola harus ada depan tv..  
Semalam ada ekin ada usha instagram Datuk Seri Vida ternampak beliau dengan bergambar Tan Seri Anuar Musa.. Apakah yang dibincangkan tu ekin tak taw tapi ekin berharap sangat semoga kelantan dapat tajaan Datuk Seri Vida nanti. 


Dan ada jugak ekin perhati di facebook bola penyokong bola sepak kelantan ramai yang mencadangkan Datuk Seri Vida menjadi penaja bola sepak Kelantan untuk tahun 2016..  
Semoga apa yang dirancang oleh Datuk Seri Vida dengan Tan Seri Anuar Musa dipermudahkan untuk bola sepak kelantan ataupun KAFA. 

"GOMO KELATE GOMO"

You Might Also Like

20 ulasan

  1. hehehe.....moga bertmbh rezeki dia boleh taja lagi byk kan

    ReplyDelete
  2. Wah.. untunglah kalau Bola sepak Kelantan dapat tajaan.. Mesti makin putih pemain-pemain kelantan...
    Ekin.. Sha tag ekin kat sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/12/year-end-new-year-giveaway-by-aynal-m.html

    ReplyDelete
  3. hehehehe... lepas taja. ASTRO Vaganza taja pulak pasukkan bola sepak... :d

    ReplyDelete
  4. Haha... apsal D.vida ni glamer sejak 2 3 mnjk ni.
    Mn2 pun org seru / quote nm dia.
    Apakh yg tlh berlaku spjg ketiadaan ku d bumi msia ni?

    ReplyDelete
  5. wah. pasni semua pemain bola berpamoga berquputeh la :)
    apa yg penting, tajaan tu membangkitkan semangat pemain kelantan.

    ReplyDelete
  6. Gomo kelate gomo. Mudah mudahan rezeki ore kelate gakk

    ReplyDelete
  7. hak ni baru betul..barulah betul2 anak jadi Kelantan.

    ReplyDelete
  8. Assalam ekin,
    wooooo
    quputeh blako laaaaaa :P

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017