CPUV 2 Februari 2016 :Huawei Mate S & Watch Campaign

February 04, 2016

CPUV 2 Februari 2016 :Huawei Mate S & Watch Campaign



Assalamulaikum...
Hai u all semua , semalam tergodek-godek nufnang ada iklan CPUV yang tengah on going  pada 2 Februari 2016 .. Alhamdulilah  rezeki pertama   untuk bulan Februari ni.


CPUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah Huawei Mate S & Watch Campaign  ni merupakan  Jenama telefon pintar dari China , so pada nampak iklan ni bergayut-gayut di blog ekin klik-klik la ya.. :)   

ekin ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada mr nuffnang harap pihak nuffnang bagi lebih banyak lagi iklan ya..

Ok la itu saja nak update okbaiii ... kalau ingin jana  pendapatan  meh join register  8share  dan ChurpChurp  ini hanya kongsikan link iklan anda di facebook , twitter, google dan blog anda mampu dapat duit dengan harga RM0.20 satu klik... kalau 50 orang klik link anda tu boleh dapat RM10 taw kena rajin share iklan taw kalau malas memang tak dapat la hihihi di bawah ni bukti ekin dah join taw dah dapat kumpul dah boleh cash out tapi ekin tak mau lagi tunggu banyak lagi hihihi.. 

Ada lagi yang ekin join kalau  nak dapat barang free seperti soflan, rexona, joy dan lain jom register Woop ni bukan untuk surirumah pun untuk semua hanya jawab mission yang diberi itu kita kumpul point sampai banyak dah boleh readeem barang yang kita nak.. ekin dah banyak readeem taw ni bukti entri yang ekin pernah readeem boleh klik SINI , SINI SINI
dan SINI


You Might Also Like

13 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017