Hello February 2016

February 01, 2016

Hello February 2016

Hasil carian imej untuk hello february good bye january

Hai reader blog Cik Ash yang dikasihi.. alhamdulilah masih diberi kesihatan untuk menulis entri di blog ini.. sekejap dah masuk bulan Februari kan .. umur pun dah naik satu anak tangga pada 30 Januari aritu terasa  diri ini tua sangat.. 
Buat Pengomen Popular Blog Cik Ash ekin akan hadiah satu Award Perhargaan buat  korang bermula bulan Februari ini insyaAllah.. so sesiapa yang bertuah nantikan entri yang akan ekin keluarkan nanti.. siapakah yang bertuah tu nantikan taw... hihihihi... 

Ok la itu saja ekin nak tulis pagi ini.. ekin nak keluar pergi shopping barang dapur dengan suami lepas tu ada urusan nak bayar bil-bil lagi... jumpa lagi nanti entri seterusnya kalau ekin tak sibuk la ya... 



You Might Also Like

12 ulasan

  1. sanah helwah kak ekin, happy belated besday! :) moga diermudah segala urusan kak ekin :)

    ReplyDelete
  2. sedar tak sedar dah masuk Februari... aiyakkkk

    ReplyDelete
  3. hepy belated besday kak ekin. moga sentiasa sihat, murah rezeki, dikurniakan zuriat yang soleh solehah dan bahagia sampai syurga sana amin amin

    ReplyDelete
  4. Happy belated befdayy kak. Semoga panjang umur, mudah rezki dan berjaya dalam hidup dunia dan akhiratt.. maaf wish lambat. ^_^

    ReplyDelete
  5. cepat betul masa berlalu..epi belated besday but Ekin still muda lah

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017