Selamat Pagi Sahabat

February 08, 2016

Selamat Pagi Sahabat
Lunar New Year 2016

selamat pagi sahabat blogger sekalian, maaf terlewat bersiaran hari ini biasa la hari ini tahun cina abang bercuti ekin tak sempat nak main blog dan lain-lain... hihihi... maafkan ekin taw... insyaAllah akan blogwalking blog sahabat sekalian pada hari rabu ni insyaAllah... 


Ekin pun nak rehat gak dari segala media sosial ni hahahaha... comel tak gambar monyet kat atas tu ekin ambik kat google search kan hari tahun baru cina kan gambar macam tu la dia bagi keluar..
ekin ingin ucapkan selamat tahun baru cina kepada orang cina. 

ok la itu saja ekin nak ucap okbaiii ekin nak out dulu nak siapkan sarapan pagi untuk abang dan mak mentua ni.. petang nanti satu pertemuan pertama kali dengan team Projek Blogger Utara  akan diadakan di kulim.. alhamdulilah ekin diberi kelapangan untuk join sebab dekat sangat dengan tempat tinggal ekin ni.. hihihi... tunggu entri gambar-gambar dari ekin dan team PBU ya... 




You Might Also Like

10 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017