Purple Awesome Mac 2017

April 15, 2017

Purple Awesome Mac 2017 


Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar untuk hari ini harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat. Baru teringat nak update perhargaan buat top comment dekat blog ekin ni.. 

Berakhir sudah bulan Mac 2017 kan... kita dah masuk bulan April 2017 dah.. sekejap jer masa berlalu kan..dah nak dekat puasa..  baru sempat nak update top comment blog ekin.. Kini tiba keputusan senarai calon Purple Awesome Januari 2017 di blog Cik Ash ni.. 

Ok bawah  adalah senarai yang memberi komen di blog ekin.. ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.. semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.. jangan segan-segan taw... Dekat bawah senarai mereka yang bertuah 

Tempat Pertama : Nina Mads 

Tempat Kedua : Hidayu Ayumie

Tempat Ketiga : Mama3Farhanah



Tempat Keempat : EL

Tempat Kelima : Seorang SYed

Tempat Keenam : Unni Anje


Tempat Ketujuh : Siti Nurzafirah

Tempat Kelapan : Cik Cappuccino Latte

Tempat Kesembilan : Farah MF


Tempat Kesepuluh : Siti Rohaida Yusof

Ok itu saja yang ekin nak kongsi.. semua rakan yang tersenarai dalam ni ekin akan terjah blog korang nanti.. tanya terima kasih.. dan akan dimasukkan ke bloglist di sidebar.. 

You Might Also Like

3 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017