Datuk Sheikh Muszaphar Shukor Dapat Anak Lelaki Kembar

July 29, 2017


Datuk Sheikh Muszaphar Shukor Dapat Anak Lelaki Kembar  | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, cik ash harap semua berada dalam keadaan sihat sokmo deh.. 

Dah lama cik ash tak dengar khabar mengenai Angkasawan Malaysia Pertama kan semalam terusha instagram Datuk ada nampak beliau update tentang anak lelaki kembar mereka dah selamat dilahirkan pada 27 Julai 2017  jam 10.05 pagi.. Tahniah di ucapkan kepada Datuk Sheikh Muszaphar Shukor di atas kelahiran anak kembar mereka ni.. Meriah nya family mereka.. 



Semoga cik ash dan suami akan dikurniakan zuriat jugak suatu hari nanti... sabar menanti mana taw Allah kurniakan baby kembar ke.. hahahahha.. aduhhh berangan sudah cik ash ni.. tak pe mana la taw angan-angan boleh jadi kenyataan suatu hari nanti..  cik ash menerima anugerah rezeki Allah bagi nanti janji dipermudahkan urusannya... amin.. 

Datuk Sheikh Muszaphar Shukor telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2010 itu mempunyai dua anak perempuan yang sangat comel diberi nama Sophea Isabella dan Sophea Natasha.. Anak-anak perempuan mereka dah besar mesti teruja sangat bila dapat baby lelaki ni... 

Semoga kedua-dua bayi lelaki Datuk Sheikh menjadi seorang anak yang soleh , mendengar kata ibu bapa, baik budi perkerti nanti.. 


You Might Also Like

3 ulasan

  1. wah.. tahniah. lelaki kembar pulak tu ..

    ReplyDelete
  2. jealous tau tengok orang dapat baby kembar ni. Sama lah kita teringin jugak nak kembar

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnya..semoga sihat dan dlindungi kan aamin...

    Yanieyusuf.com

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017