Printcious.com Precious Gift By Your Heart

July 29, 2017

printcious 

Printcious.com  Precious Gift By Your Heart  | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat ya.. 

Baru-baru ini cik ash ada usha satu Printcious yang menyediakan pelbagai koleksi peribadi seperti kusyen,cawan,t-shirt dan lain-lain. Cik ash dah terfikir-fikir lepas ni boleh order apa-apa untuk hadiahkan bersesuaian dengan hari lahir encik suami tak lama lagi, majlis kahwin adik bulan 9 ni , nak bagi dekat aboh n ma pun boleh hadiah sempena birthday mereka ok gak ni.. Di Printcious ada menawarkan pelbagai produk, ini adalah pilihan yang anda boleh dapati di laman web seperti gambar di bawah ini :-

Printcious juga merupakan salah satu laman web pilihan yang terbaik untuk anda yang sedang mencari hadiah yang unik untuk menjadikan pemberian itu sangat bermakna kepada penerima hadiah pemberian anda.

Di Printcious juga menawarkan reka design kita buat sendiri dengan bentuk gambar atau text di hadiah seperti mini cushion,mug,puzzle,T-Shirt,phone cases,puzzles,mousepad dan ceramic tiles. Anda nak apa pilih saja barang lepas tu boleh design sendiri taw. Gunakan gambar dan text sendiri ikut kreativiti masing-masing. Lagipun di Printcious juga ada menyediakan alat untuk design hadiah anda dengan mudah dan sangat mesra pengguna. Ianya sangat mudah sangat nak memulakan design barang yang kita nak dekat Printcious ni dekat bawah sebagai contoh saya nak tunjuk dekat anda cara memulakan untuk daftar dan design cenderahati yang kita nak.


Cara untuk mendafar Printcious 

Sila tekan website Printcious ini.

Selepas itu create Account isi maklumat yang diperlukan sebagai contoh gambar dekat bawah ini

create account 


Apabila anda sudah selesai mendaftar anda ke sini pula. Sila isikan maklumat seperti profile dan alamat anda terlebih dahulu sebelum membuat sebarang order ya



Antara barangan yang ada di Printcious sila rujuk gambar di bawah ini



Selepas itu pilih barang apa yag korang nak saya pilih cushion untuk hadiah kat adik nanti

cushion



Selepas itu anda kena klik Customize itu untuk edit text yang diberikan itu saya just gantikan nama1 dan nama 2 yang lain-lain tak ubah pun..

edit text 

Apabila dah edit text itu anda klik la DONE tu akan keluar gambar seperti di bawah ini

Add to cart


Selepas itu anda klik la Add To Cart itu


checkout


Apabila anda klik add to cart akan keluar gambar seperti di atas tu anda perlu klik Checkout



klik next 

Akan keluar gambar macam di atas untuk isikan maklumat Shipping Address isi dulu maklumat itu selepas itu tekan la Next

online banking


Selepas itu  anda perlu ada isi  dua acara untuk bank in iaitu melalui online banking ataupun ATM deposit. Saya pilih online banking senang sikit.  

confirm order 


Selepas dah buat pilihan untuk bayaran klik Confirm Order itu

pay online

Selepas anda dah klik confirm order akan keluar gambar seperti atas buat pembayaran pilih payment apa yang anda ada saya memilih maybank2u dan klik Pay Online

Dah siap akan keluar invoice pembayaran anda dah selesai tunggu la barang anda sampai depan rumah dalam masa 7 hari berkerja ya..Tak sabar nak tengok hasil design cushion saya buat ini untuk wedding adik nanti.. hahhahaha.. harap dia suka la dengan hadiah ini..

Perhatian!!! kepada anda yang tak sempat nak shopping barangan cenderahati buat yang mereka yang tersayang apa tunggu lagi cepat-cepat pergi usha laman web Printcious hanya design apa yang korang nak dah siap buat pembayaran tunggu jer dekat rumah nanti barang sampai tak susah nak pergi kedai cari dah kan.. Sangat mudah dan mesra pengguna..

 Anda juga boleh jugak layari ke facebook dan blog Printcious seperti di bawah ini :-






You Might Also Like

0 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017