Nak Buat Gwiyomi Tapi Malu

June 21, 2013

Nak Buat Gwiyomi Tapi Malu | Assalamualaikum.. Hai korang semua ni cik ash harap semuanya sihat walafiat ya... sebenarnya cik ash saja-saja nak kongsi dengan anda semua gambar anak saudara cik ash yang no 2 masa dia umur 3 tahun tak silap..




Saja-saja online blog sebab nak bagitaw yang cik ash taip guna laptop baru suami cik ash beli yang baru yang lama dah tak dapat diselamatkan lagi.. syok guna laptop baru ni.. hihihihi.. bersemangat nak menaip blog lepas bila dah ada laptop baru kan..harap cik ash kena rajin la nak update blog.. hihihihi

Kat atas tu la gambar anak saudara cik ash yang no 2 anak abe mie dan kak nor, nama dia syed aniq hihihi.. masa ini cik ash tak pasti umur dia berapa tapi masa kalau tak silap cik ash nak pergi mengundi kut, lupa dah hahahaha... tengok la gaya syed aniq nak buat gaya gwiyomi yang popular masa tu tapi malu siap ada video lagi dekat facebook cik ash..


Ok la itu jer cik ash nak kongsikan dengan anda semua jumpa lagi nanti ya..


You Might Also Like

0 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE JANUARI 2018