Dapat Kad Raya Dari Blogger Khaty Rbain

June 29, 2015

                                           

                                                               
Hai selamat malam semua.. entri untuk malam ni ekin nak share berkenaan Kad Raya dari blogger kak Khatyrbain.. first time dapat Kad Raya selama bergelar blogger ini...

Ok so sesiapa ingin mengenali kak khaty kita boleh singgah ke blog dia ya... blog khaty banyak menceritakan isu semasa, personal, resepi ada jugak menganjurkan giveaway...

Terima Kasih kak khaty hadiahkan ekin Kad dan reviewkan blog ekin sempena hadiah kemenangan join GMBM 1st Giveaway 2015 aritu so sesiapa yang ingin baca entri review tu boleh Klik SINI.

You Might Also Like

13 ulasan

  1. Wah, dah ramai dapat kad raya yer... Zumal belum pun dapat. Hehe...

    ReplyDelete
  2. Tahniah. sekarang ni jarang dpt kad raya dah . sekali dapat sekeping pun dah seronok

    ReplyDelete
  3. Tahniah. sekarang ni jarang dpt kad raya dah . sekali dapat sekeping pun dah seronok

    ReplyDelete
  4. Tahniah. sekarang ni jarang dpt kad raya dah . sekali dapat sekeping pun dah seronok

    ReplyDelete
  5. tahniah ! singgah sini dan salam kenal #bloggerutara

    ReplyDelete
  6. bestnyeee...hehehhe....sy dh lama xdpt kad raya....

    ReplyDelete
  7. kita pun dapat juga best kan..
    walaupun skrg ni dah jarang sangat orang hantar kad raya...tahniah cik ash

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. Tahniah dapat kad raya. Best kalau dapat kad raya ni. Mengimbau kenangan dulu dulu. Sebabnya dulu selalu dapat kad raya dari kengkawan. Sekarang semua ucapan di alam maya jee

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017