Keyword Dari Nuffnang

June 27, 2015

                           

Assalamulaikum..
Selamat petang semua apa khabar puasa Ok ke... menu untuk berbuka nak buat gulai ikan nasi berlauk lagi hihihi.. mesti ramai perasan asyik menu sana kan... nak buat macamner gulai ikan nasi berlauk regret en suami.

eh apa ni sebenar ekin nak share keyword dari Nuffnang ni lama rasa tak share asyik blog jah kan.. Jom usha Gambar tu...  Dalam perhatian ekin tengok semua carian orang Cari berkenaan dengan Tonton Drama MAID , Cik Bunga Encik Sombong, Ketuk-Ketuk Ramadan.. patut la pageviews 24hbl aritu memcecah rangka 1000k ... ni entri yang pageview tu boleh Klik SINI. Alhamdulilah ada gak sudi singgah blog ekin walaupun update tak konsisten sangat ni.. Terima kasih semua....






You Might Also Like

20 ulasan

  1. x sempat nk tgk drama MAID tu...ada abg SADO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha benci tgk abg Sado tapi layan gak citer tu

      Delete
  2. Replies
    1. Xde la hebat sgt sis anies biasa jah tu

      Delete
  3. Ketuk-ketuk Ramadhan,..Alhamdulillah! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti akak layan kan rancangan inj

      Delete
  4. dah lama x check keyword kat situ.. nk pi check la.. alang2 ada jugak idea nk update.. idea tgh kering skrg ni.. hehehe..

    singgah sini pelan-pelan dari geng #BloggerUtara..

    ReplyDelete
  5. Banyak perkongsian menarik,tu ramai yg datang...

    ReplyDelete
  6. hehe.. keyword tu penting... #bloggerutara

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Penting keywords ni.

    ReplyDelete
  8. sy dh lama xbukak nuffnang...hihi

    ReplyDelete
  9. Nurul dengan Mr.F dah kawin..weee :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. Drama Maid tu Ros pun layannnn. Hihi best!

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017