Terima Kasih Sis JM

June 30, 2015

Hadiah Dari Sis JM 


Assalamulaikum...
Hai...selamat menu berbuka ekin  ni ayam kicap pedas,mee vits goreng + bihun sikit, berbola daging, sawi goreng dan buah kurma wajib ada taw... kuih pulak ada kak ipar bagi.. air pulak ekin suka minum air masak lagi...dahaga sangat ni..

Ok la apa la ekin duk cakap menu berbuka jah kan.. sebenarnya ekin nak share pasal hadiah yang ekin dapat dari sis JM ni.. terkejut postman datang rumah aritu.. dah hari sampai hadiah sis JM ni ekin tak sempat nak taip entri perhargaan ni.. busy sikit minggu kalau abang shift malam dan ada urusan lain yang ekin perlu selesai lagi..Penat sangat kadang-kadang lepas sembanyang isyak ekin terus tertido bangun pukul 12 lebih lepas tu tidur balik.. entri ni asyik dalam draf


stikey note Warna febret ungu 
                     Terima kasih Sis JM dengan hadiah sis JM bagi sejadah kecil yang cute ( abang ekin siap terbayang kalau ada anak comel jah dia ikut kita sembanyang kan sayang... hahhaahh) dialog ekin en suami , buah kurma , magnet peti dan surah al-Mathurat. so kepada sesiapa yang ingin mengenali sis JM kita sangat min at Warna pink ni boleh la terjah blog Sis JM ya.  jom kita usha hadiah Sis JM lebih jelas

Ucapan Sis JM
   
surah al-ma'thurat  

Buah Kurma

Magnet dari Lombok

Sejadah Cute


You Might Also Like

20 ulasan

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezeki. Tahniah!

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017