Pengomen Popular Jun 2015 Blog Cik Ash

July 01, 2015

Pengomen Popular Jun 2015 Blog Cik Ash


Assalamulaikum.... Hai lewat sikit update malam ni sedang ralik tengok cerita drama kan... minggu ini abang shift malam dapat la layan dua drama tengah hot sekarang kan...seperti biasa entri ni dah jadi rutin ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru..... berakhir sudah bulan Jun 2015 kan..kini dah masuk bulan Julai 2015 dah tak lama kita nak beraya kan.

Seperti biasa la awal bulan ekin mesti update Top 10 Pengomen Popular Jun 2015 di blog Cik Ash ni... Ok dekat atas adalah kedudukan carta penyeri blog ekin...ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang datang singgah blog ekin ini secara slient reader or yang komen mengebom nuklear hihihihihihi...


Ok Jom kita usha Top 10 Pengomen Popular Jun 2015 kita ni mereka semua sangat sporting taw..

Scdha Sein 
Ary-Sya=AmZaRaYyAdH 
Mama 3Farhanah 
Hidayu Ayumie 
Adianieza Aida 
Siti Yang Menaip

ke semua senarai Top 10 pengomen Popular Jun 2015  di atas ekin masukkan dalam bloglist VVIP.. Terima kasih kepada yang singgah blog ekin secara silent reader, komen secara pukal ke, bom tangan ke... tanpa anda semua blog Cik Ash tak wujud la..

You Might Also Like

12 ulasan

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Ekin...kenapa semua deleted ehhh

    ReplyDelete
  9. Terima kasih dan tahniah kepada yg tersenarai...mereka mmg kaki komen

    ReplyDelete
  10. e'eh...
    aida tersenarai.
    alhamdulillah :)
    nak tiru mcm ekin, tegar blogwalking :)

    ReplyDelete
  11. Yeeaayhhh! tersenarai dsini :)

    Tahniah kpd yang lain2 :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017