#Cabaran20Hari | Pengalaman Manis Di Bulan Puasa

July 02, 2015

 #Cabaran20Hari | Pengalaman Manis Di Bulan Puasa 

#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015
Hai... selamat pagi reader blog Cik Ash ini... puasa Ok ke...  Hari ke 6 ekin menlengkap misi #Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 ini...  tajuk  ke 6 kali ialah kisah Pengalaman Manis Di Bulan Puasa Yang terjadi kepada ekin... tak lama dah nak raya kan..jom usha pengalaman manis di bulan puasa ekin..

  Hari ini dah hari Ke 15 kita menjalani ibadah puasa kan.. dah macam-macam perkara kita lalui sepanjang puasa kan... ok la setiap orang ada pengalaman Manis  bulan puasa kan... macam ekin gak pengalaman  manis bulan di bulan puasa yang akan ekin ingat sampai bila pertama Kali berpuasa bersama en suami dan bergelar isteri pada 29.5.14.. pertama Kali berbuka dan bersahur itu la perkara yang buat ekin teruja sangat memasak untuk yang tersayang hihihi... 

Pengalaman Manis  Di Bulan Puasa lagi buat ekin ialah dapat membuat masakan yang boleh mengikut selera suami masa first time kami berpuasa bersama sebagai pasangan yang sah.. tak sangka yang kami dah kahwin hidup bersama... 

Pengalaman Manis Di Bulan Puasa masa ekin di zaman Kanak-kanak,remaja,20an pulak tersangat gembira dapat berbuka puasa dan bersahur dengan ma n aboh sampai umur ekin 28 tahun last berpuasa dan bersahur dengan diaorang.... aboh masa kami bertiga banyak makanan dia yang siap di bazar tu mengikut selera aboh....tak lupa ma selalu masak kuih netbat febret ekin tu, buat kuih sagu dan butir nangka..  ekin la satu-satu anak aboh n ma yang tak berhijrah ke mana-mana.. 

Itu saja Pengalaman Manis Di Bulan Puasa yang dapat ekin share buat pembaca yang singgah blog ekin... mesti anda pun ada pengalaman Manis meh la kita kongsi bersama di ruangan komen..  terlepas dengan tajuk #Cabaran20Hari ekin sebelum ini  la terjah ke entri di bawah ini :-


You Might Also Like

9 ulasan

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. komen di sini pun deleted juga...nanti lah sis JM datang semula...cam ada something wrong je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ekin.ada problem strees la akak... Guna tablet hbs tertekan apa entah remove komen

      Delete
  7. Sweet je baca entry kak ekin yg ni..memang manis pun pngalaman tu kan:)

    ReplyDelete
  8. Baru setahun yer berumah tangga... Alhamdulillah...

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017