Review | Roti Canai Kampung Keladi Kulim

March 28, 2016

Review | Roti Canai Keladi Kulim


Hai korang, alamak entri ni dah lama tersimpan dalam draf ni baru sempat buat review pasal Roti Canai Keladi Kulim hihihi.. maaf taw sibuk sangat bulan ni baru lepas balik dari Kelantan ni mood nak menulis blog pun agak kurang sikit la.. tapi mood menulis blog ni dah terjadi sebelum balik kelantan lagi hihihi....


Pada 6 Mac aritu ekin berkesempatan bersarapan pagi di Kedai Roti Canai Keladi Kulim.. kali kdua pulak ekin kedai ni pagi semalam... ekin taw pasal roti canai keladi ni melalui blog saudari Firas Vita.com terus abang ajak usha kedai ni.. selama dia duk kedah dia kata tak pernah sampai lagi hihihi... sejak ada bini yang suka review apa-apa saja dalam blog rajin sungguh dia cari kedai dekat kulim ni...hihihihi..

Memang simple dan biasa kedai Roti Canai Keladi ni nama lagi kawasan kampung kan...berasa masuk kampung pulak makan sini... hihihi... jom kita usha roti canai yang ekin makan.. 

Roti Planta

Roti Canai Banjir 

Licin Makan hahahha

nampak tukang buat roti canai tu


Pokok Ceri (sempat ekin ambik buah ni bawa balik hihihi) 

Buah Ceri Dipetik hiihihii


Mesti nak taw di mana Lokasi Roti Canai Keladi Kulim kan, Untuk yang berada di kulim,Kalau korang dari pekan Kulim menghala ke Kg.Keladi sampai di simpang 4 lampu isyarat,terus je,kalau dari taman selasih pula akan melalui Giant dan sampai je lampu isyarat belok kiri, warung tu berada selepas Sekolah Rendah Keladi, tapi sebelum sampai Masjid Keladi...Tepi jalan je warung tu...




You Might Also Like

13 ulasan

  1. ehh macam bertentang dengan gerai sepupu jer.. sepupu jual air green tea apa tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.... memang ada kedai jual ais blnder tapi xbuka lagi ekin g pagi...

      Delete
    2. kedai tu buka kul 12 tengahari macam tuh.. kiranya untuk budak sekolah pagi balik..

      Delete
    3. oooo... nanti ari ahad nk ajak abg lalu situ nanti hihihi

      Delete
  2. salam kak , roti canai banjir tu nampak sedap sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam yana...hahahahha kak ekin kalau makan roti canai mesti banjir tu yg sedap

      Delete
  3. Replies
    1. hahahhaha tak la nama tu kampung keladi

      Delete
  4. licin pinggan senang nak cuci hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi empat orang sekali makan penuh pinggan hahhahahah

      Delete
  5. Wow bole test bila balik kampung nanti ni.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Oh Buah Ceri.. sedap tu. mummy suka makan waktu kecik2.. la ni susah nak jumpa dah..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017