CPUV Nuffnang Seri Pajam Development

June 16, 2017


seri pajam


Assalamualaikum..
Hai rakan-rakan yang mengenali ekin, harap berada dalam keadaan sihat walafiat ya..dan selamat berpuasa ya..

Alhamdulilah tadi gatal-gatal tangan ni nak buka nuffnang nak tengok ada tak iklan CPUV sedang On going . Wah sangka sangat nuffnang masih baik hati bagi CPUV dekat ekin.. rasa dah lama tak dapat CPUV ni last 29May aritu jer.. Iklan CPUV itu ialah Seri Pajam Development.

Seri Pajam Development
Apa yang cik ash duk usha-usha dekat website Seri Pajam Development ini ialah merupakan laman web Syarikat Hartanah, so kepada yang nak beli rumah boleh la sangat usha-usha laman web ini ya.. mana la taw teringin nak beli rumah ke hihihihihi... harga yang ditawarkan agak mampu milik bagi ada duit la..

Terima kasih cik ash ucapkan dekat nuffnang kerana masih lagi memberi iklan dekat blog  ini . harap nuffnang bagi sokmo iklan CPUV dekat cik ash ya..Ok la itu saja yang cik ash nak kongsi semua untuk rakan-rakan cik ash... jumpa lagi nanti entri lain.. bye... so kepada korang Jangan lupa join sekarang dekat blog cik ash sedang  berlansung GIVEAWAY ANNIVESARY DAN DUIT RAYA BY CIK ASH jom join sebab ada 15 hadiah yang akan menanti pemenang taw.. tarikh tutup 29/6/2017.. 


You Might Also Like

3 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017